De laatste tijd post ik vaak via Instagram, in mijn stories, eetdagboekjes. Dit scheelt een hoop werk om eerlijk te zijn. Snel een fotootje en weer door.
Maar het is natuurlijk ook leuk om de dagboekjes op een later moment terug te lezen. Ik post ze omdat ik het zelf heel leuk vind om bij anderen te zien. Vaak haal ik er weer nieuwe inspiratie uit.
Bij deze volgt dus een nieuw dagboekje. Het was een doordeweekse dag tijdens mijn vakantie. Let’s go!
Ik start de dag rond een uur of 8. Echt uitslapen doe ik vrijwel nooit, ik vind het veel te fijn om een lange dag te hebben. Mijn eerste maaltijd bestaat uit een havermoutcrumble met rode druiven. Van mijn moeder kreeg ik een flinke tros uit eigen tuin mee. Hier vind je het recept. Daarbij dronk ik thee en water.
We besloten een flink stuk te gaan wandelen. En dat maakte hongerig! Toen we terugkwamen at ik rond een uur of 13 twee sandwiches met avocado gemengd met mosterd en gebakken champignons.
In de middag dook ik de keuken in om wat nieuwe recept ideeën uit te werken, onder andere deze citroenkoekjes. Die moesten geproefd worden. Heel vervelend natuurlijk. Ik at er twee.
Als avondeten besloten we rond 18 uur vooral niet te ingewikkeld te doen. We aten een salade met geroosterde zoete aardappel en broccoli, krokante tempeh, kikkererwten en rauwkost.
Tijdens onze vakantie hebben we iedere dag gekaart. Amerikaans Jokeren is favoriet. Ook vandaag stond dat nog op de planning. We sluiten de dag af met een naturel chippie en een glas droge witte wijn. Genieten!
Vond je dit leuk om te lezen? In de categorie Eetdagboekjes kun je nog zeven andere dagboekjes vinden.